Homepage Trends Een stoere en industriële look creëren met deze items

Een stoere en industriële look creëren met deze items

door Frank
Een stoere en industriële look creëren met deze items

Als je op zoek bent naar manieren om je huis een stoere en industriële look te geven, zijn er verschillende items die je kunt gebruiken om dit te bereiken. Hieronder hebben we enkele van de beste items op een rijtje gezet waarmee je jouw interieur een unieke uitstraling kunt geven. Heb je momenteel wat inspiratie nodig? Lees dan verder!

Vloerlamp

Een vloerlamp van Dimehouse kan een perfecte aanvulling zijn op een interieur dat een stoere en industriële look moet hebben. Een lamp met een metalen frame en een blootgestelde gloeilamp is een populaire keuze voor dit soort interieur. Het geeft niet alleen de juiste hoeveelheid licht, maar voegt ook textuur en karakter toe aan de ruimte. Een andere goede optie is een vloerlamp met een verstelbare arm en een grote, koepelvormige kap. Dit soort lampen wordt vaak gebruikt in fabrieken en werkplaatsen en kan je kamer een echte industriële sfeer geven. Kies voor een lamp met een zwaar metalen frame en een verweerde afwerking om de look compleet te maken.

Waxinelichthouders

Waxinelichthouders van PTMD collection zijn kleine items die een groot verschil kunnen maken in je interieur. Gebruik waxinelichthouders van zwart metaal om een industriële sfeer toe te voegen aan je woonkamer of slaapkamer. Kies voor houders die eruitzien alsof ze al jaren in een werkplaats zijn gebruikt. Zorg ervoor dat je kaarsen gebruikt die een zachte, warme gloed geven om de ruimte nog gezelliger te maken. Een andere optie is om waxinelichthouders te kiezen die zijn gemaakt van cement. Deze hebben een ruwe en onafgewerkte uitstraling die perfect past bij een industrieel interieur. Combineer verschillende maten en vormen om een eclectische uitstraling te creëren. Je kunt ook kiezen voor kaarsen in verschillende kleuren om wat meer variatie toe te voegen.

Metalen kasten

Metalen kasten zijn een van de meest populaire items om te gebruiken in een industriële inrichting. Ze zijn niet alleen functioneel, maar geven ook een stoere look aan de kamer. Gebruik een kast met een verweerde afwerking en blootgestelde bouten om de industriële uitstraling compleet te maken. Je kunt ook een kast gebruiken met een open structuur, zoals een rek, om je spullen te ordenen. Dit type kast is perfect als je een kleine ruimte hebt, omdat het je spullen niet volledig afsluit. Daarnaast kun je experimenteren met het opstellen van de kast in verschillende hoeken en posities om een unieke look te creëren. Met deze producten kun jij een industriële sfeer creëren!

Lees ook deze berichten: